Lindahl Kwark pannenkoekjes
Een lekker eiwitrijke snack, ontbijt of als lunch.
Deze kwark pannenkoekjes zijn ideaal.
Ingrediënten:
5 eetlepels Lindahl kwark (smaak naar wens)
1 banaan
2 kleine eieren
5 eetlepels havenmeel
Handje blauwe bessen
1 tl bakpoeder
Bereidingswijze:
Prak 1/2 van de banaan met een vork fijn. Voeg nu de eieren en de kwark bij de banaan en meng met een garde tot een glad geheel. Voeg de 5 eetlepels havenmeel en bakpoeder toe en roer goed door.
Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan op het vuur. Zet het vuur half hoog.Giet nu een beetje van het pannenkoekenmengsel in de pan en bak de kleine pannenkoekjes om en om tot ze mooi van kleur zijn.
Serveer de pannenkoekjes met de overgebleven banaan, de blauwe bessen en optioneel nog een schep kwark met wat honing.
Eet smakelijk.